Te koop
Onder optie
Mondeling verkocht
Verkocht
Verhuurd

Het plan

Heren van Linnaeus

Op de locatie van de voormalige glascentrale aan de Linnaeusweg in Boskoop worden 9 exclusieve vrijstaande villa's met veel ruimte en comfort in en rondom het huis gerealiseerd. Heren van Linnaeus is gelegen op een prachtige plek, groen en waterrijk, waar u de ruimte ervaart van het buitenleven.  Ruimte om te leven en wonen, waar thuiskomen écht tot rust komen betekent.

Heren van Linnaeus is een kleinschalig nieuwbouwplan van 9 exclusieve vrijstaande villa’s, ontworpen in een moderne architectuur en voorzien van bijzondere detaillering. Er komen vier typen villa’s, die  in type en uitvoering verschillen, maar duidelijk familie van elkaar zijn. Welke u ook kiest, allemaal hebben ze een aantrekkelijke en unieke uitstraling. 

Het grootste voordeel van een vrijstaande villa is de privacy en de ruimte rondom de woning, waardoor u echt de luxe van vrijstaand wonen ervaart. De villa's zijn per twee geclusterd, met daartussen groene scheggen als visuele groene verbinding naar de dijk, het water en achterliggende Gouwebos.  

Deze groene natuurlijke scheggen zijn lager gelegen ten opzichte van de villa’s. Hierdoor ontstaan er mooie groene doorzichten naar het polderlandschap. Het is van belang dat deze scheggen echt natuurlijk blijven om de aansluiting met de natuur te behouden. De riante scheggen zorgen direct voor een open en ruimtelijke gevoel rondom uw woning en de verbinding met het landschap. 

Er kan wel gezamenlijk gebruik gemaakt worden van de scheggen. Kinderen kunnen hier heerlijk buiten spelen, terwijl buren elkaar ontmoeten. 

De enorme oppervlakte van deze villa’s zorgt voor een unieke woonbeleving en ruime mogelijkheden. Lekker samen tot rust komen na een actieve dag? Of juist even alleen de tijd nemen voor uw hobby of werk? Zowel binnen als buiten heeft u de ruimte.

De villa’s zijn zo ontworpen dat bewoners lang, comfortabel en zorgeloos kunnen wonen. Daarnaast draagt de toepassing van kwalitatief hoogwaardige materialen eveneens sterk bij aan jarenlang woongenot.

Het eigentijdse ontwerp, de ruime en complete indeling, een aangebouwde berging of garage en de royale percelen zorgen voor een unieke en exclusieve woonbeleving. 

De grote tuin rondom het huis is een lust voor tuinliefhebbers met groene vingers. In de achtertuin geniet u volop van uw privacy. U heeft hier een weids uitzicht over het water en het achterliggende polderlandschap. 

Alle percelen beschikken over parkeerplaatsen op eigen terrein in ‘groene pockets’. En ook voor het parkeren door bezoekers is voldoende ruimte aan de Linnaeusweg. 


© Thunnissen Groep 2022
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring